Voeding

Je krijgt van ons een voedingsplan op maat, wat perfect past in jouw leven.

Training

Aan de hand van het persoonlijke intakegesprek, maken we een schema op jouw niveau.

Slaap en herstel

Slaap is essentieel voor herstel, daarom hebben we een plan voor jou waardoor je binnen 5 weken gegarandeerd beter slaapt.

Mobiliteit


Een soepel en blessurevrij lichaam, door mobiliteit- en spier activatie oefeningen van ieder niveau.


My Shape

Wij hebben het meest volledige online coaching pakket uit heel Nederland, omdat wij ons niet alleen richten op voeding en training, maar ook op mobiliteit, slaap en herstel. Wij maken een plan op basis van het doel dat jij wilt bereiken, maar wij vinden het ook belangrijk dat het proces daartoe leuk is. Probeer My Shape nu 14 dagen GRATIS, dan zul je zien dat het ook anders kan.

De passie van Luc Visser

Neem een kijkje in het leven van Luc. Wat heeft hem gevormd tot wat hij nu is? en waarom is hij met My Shape gestart?

Fit zijn is...

Wie fit wil zijn moet afzien! Toch?


Lees meer over My Shape

Populaire recepten

This category can only be viewed by members. To view this category, sign up by purchasing Pro or Premium.

Ben je benieuwd of My Shape bij jou past? Probeer dan nu 14 dagen voor maar 1 cent en krijg een volledig op maat gemaakt plan.

Jij als deelnemer gaat voor minimaal 4 maanden richten om je levensstijl te veranderen. Om het resultaat te garanderen en vast te houden, is een periode van 4 maanden aaneengesloten minimaal. Uit onderzoek is gebleken dat het gemiddeld 66 dagen duurt om een gewoonte aan te leren. Wanneer jij je aanmeldt bij My Shape ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

My Shape is het meest volledige coaching platform van Nederland. We hebben professionele koks, diëtisten, een slaap expert en de beste coaches. Door onze diversiteit in coaches, vinden wij altijd een coach die bij jou past.

Elke maandag starten wij fris aan onze nieuwe programma’s.  Omdat wij kwaliteit willen garanderen is er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wil jij zeker van een plaats zijn? zorg dan, dat jij jezelf op tijd aanmeldt.

Nog vragen?

Wellicht is je vraag al beantwoord. Vind je antwoord in de FAQ. Mocht je hier geen antwoord vinden: Neem dan nu contact op