Het meest volledige online coaching platform van Nederland

Elk persoon is uniek en heeft een andere aanpak nodig. My Shape onderscheidt zich door onze persoonlijke aanpak, die gegarandeerd werkt. Er goed uitzien wil niet zeggen dat jij je ook daadwerkelijk goed voelt. Wij zorgen er daarom voor dat je zowel mentaal als fysiek in balans bent.

Wij hebben het meest volledige online coaching pakket uit heel Nederland, Omdat wij verder kijken dan alleen voeding en training. Naast onze sport diëtiste en onze trainingsexpert, hebben wij ook een slaapexpert en daarnaast zelfs een mobiliteit specialist. Op deze manier kunnen wij onze coaching specifiek afstemmen op jouw doel. Wij vinden het ook belangrijk dat het proces daartoe leuk is. Daarom geven wij de mogelijkheid om een van onze abonnementen 14 dagen voor slechts 1 cent te proberen.

Kies je er vervolgens voor om door te gaan, krijg je de volledige maand van ons cadeau.

Online coaching van het unieke soort

24/7 bereikbaar, direct kunnen beginnen met veel persoonlijke aandacht. Luc laat jou de blinde vlekken zien die jij niet meer ziet. wij gaan niks verbieden maar laat je hedendaagse voorbeelden zien die jouw leven simpelweg kunnen veranderen. Wij kunnen jou een voedingsschema en trainingsschema geven, maar gaat dat jouw leven echt veranderen? Het antwoord is nee. Het zijn de kleine dingen er omheen die het verschil maken.

Voeding

Persoonlijk voedingsplan op maat

Je krijgt van ons een voedingsplan op maat, wat perfect past in jouw leven. Je hebt vast weleens een dieet gevolgd waar je dingen moest eten die je eigenlijk niet lekker vond. Wij doen het anders

Bij het intakegesprek kijken we wat past binnen jouw voedingsplan en wat je lekker vindt. Wat ons zo speciaal maakt is dat onze voedingsdeskundige Luc Visser ook professioneel kok is. Hij maakt speciaal voor jou recepten die niet alleen mega lekker zijn, maar ook nog eens aansluiten bij jouw persoonlijke voedingsplan. 

Elke week nieuwe recepten

Gerechten van restaurantkwaliteit, bereid door jou.

Chef's special

Kooktechnieken uitgelegd door professionele chefs!

Feit of fabel?

Wetenschappelijk onderbouwde artikelen over een gezond leven.

Training

Training afgesteld op jouw lichaam

Aan de hand van het persoonlijke intakegesprek, kijken wij naar je persoonlijke doel en op welk niveau je zit. Zo kunnen wij je sterke en zwakke punten onder de loep nemen, en daarmee een schema maken op jouw niveau.

We vinden het belangrijk dat je geen blessures krijgt en hebben daarom speciaal voor jou techniek video’s gemaakt, die jou helpen met de juiste uitvoering. Stel je eens voor dat je een trainingsschema krijgt wat leuk is, past in je drukke leven en gegarandeerd voor resultaat zorgt, zou dit het sporten makkelijker voor je maken?

Techniek videos

De juiste uitvoering uitgelegd zodat je niet het internet hoeft af te zoeken.

Schema op maat

Aan de hand van de nieuwste methodes maken wij een schema speciaal voor jou.

Mobiele app

Al je schema’s en oefeningen bij elkaar in de truecoach app.

Mobiliteit

Een soepel lichaam, zonder blessures

Met mobiliteit richten wij op je houding en beweeglijkheid. Een lange dag op het kantoor of in de schoolbanken zitten maakt je stijf. Maar sporten kan op lange duur ook voor stijfheid en blessures zorgen. Als je kiest voor een abonnement bij My Shape, krijg je naast je schema’s ook persoonlijke mobiliteit oefeningen, mits jij dat wilt natuurlijk. Of je nou achter je bureau of fysiek aan het werk bent, mobiliteitsoefeningen gaan je gegarandeerd helpen.

Mobiliteitsoefeningen

Voor een betere houding, waardoor je alles uit je training kunt halen.

Spier Activatie oefeningen

Verbeter en vergroot je totale uitvoering door spier activatie oefeningen te gebruiken.

Slaap en herstel

Beter slapen, binnen vijf weken

Slaap en herstel zijn essentieel voor resultaat. Na een slechte nacht slaap ben je minder scherp, wat je niet alleen minder oplettend op school of werk maakt, maar je ook niet goed laat presteren in de sportschool. Daarom maken wij een persoonlijk slaapplan voor jou. Emma Wills is de beste in haar vakgebied. Wij geven jou een korte vragenlijst die je zo ingevuld hebt. Daar gaan wij vervolgens direct mee aan de slag en geven jou een volledig slaapplan. Met deze vragenlijst kunnen wij niet alleen jouw slaapritme in kaart brengen, maar we kunnen je slaapritme optimaliseren, door je dagelijkse routine te bepalen. 

Door onze ultieme aanpak, slaap je optimaal waardoor je lekker in je vel zit en makkelijker en sneller je doelstellingen bereikt.

Persoonlijk slaapplan

Persoonlijk slaapplan om optimaal te herstellen.

Kennisbank

De nieuwste onderbouwde artikelen op het gebied van slaap en herstel.

Slaapplan in de truecoach app, zodat je snel alles bij de hand hebt.

Al je schema’s en oefeningen bij elkaar in de truecoach app.

5

Plekken over persoonlijke coaching

Start direct met onze online coaching

Dit is hét moment!

Lees meer over My Shape

Probeer nu 14 dagen voor slechts 1 cent. Kies je ervoor om door te gaan, krijg je van ons de volledige maand cadeau.

  • Je krijgt toegang tot alle content
  • Krijg je volledige plan op maat

Investeer eenmalig en krijg en profiteer er heel je even van.

Jij als deelnemer gaat voor minimaal 4 maanden richten om je levensstijl te veranderen. Om het resultaat te garanderen en vast te houden, is een periode van 4 maanden aaneengesloten minimaal. Uit onderzoek is gebleken dat het gemiddeld 66 dagen duurt om een gewoonte aan te leren. Wanneer jij je aanmeldt bij My Shape ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Jouw online personal trainer, voedingsdeskundige, kookleraar en lifestyle coach in een. My Shape staat voor Discipline, persoonlijk, kwaliteit, passie en gedreven. Dit zijn de kernwaarden waar My Shape en ik als persoon Luc Visser voor sta. Ik coach jou op weg naar de reis van je doelen en biedt jou het steuntje in de rug wat jij nodig hebt. My Shape focust zich op een permanente levensverandering waar jij heel je leven van profiteert.

Je kan direct van start gaan. Het perfecte moment bestaat niet dus wacht niet langer en start vandaag nog.

Nog vragen?

Wellicht is je vraag al beantwoord. Vind je antwoord in de FAQ. Mocht je hier geen antwoord vinden: Neem dan nu contact op