De experts van My Shape

Wij geloven dat een krachtige community alleen opgebouwd kan worden met de juiste mensen. Onze mensen zijn 100 procent toegewijd aan jouw persoonlijke doelen.

Luc Visser

Coach & specialist voeding

Luc is de oprichter van My Shape en al jaren Chef-kok. Hij heeft onder andere op de Harvard University de studie Science & Cooking gedaan. Hij is een echte kunstenaar in het maken van lekkere gerechten die ook nog eens supergezond zijn. Kortom, een chef-kok en voedingsdeskundige in een.

Luc als atleet

Luc is een expert en atleet, omdat hij weet wat fitnessen inhoud en wat fitnessers in eten zoeken. Hij heeft namelijk jaren fitness wedstrijden gedaan en zelfs een wedstrijd gewonnen. Die instelling als atleet heeft hij voor alles wat hij doet. Hij heeft verschillende cursussen gedaan op het gebied van krachttraining en voeding. Daarnaast is hij dagelijks in de keuken bezig om zijn recepten te versterken en om nieuwe recepten voor krachtsporters te verzinnen. Deze gedrevenheid proef je op je bord.

Luc als coach

De jaren ervaring als chef-kok hebben Luc niet alleen tot een expert in voeding en koken gemaakt. Om dagelijks een groot team aan te sturen is het namelijk belangrijk dat je ook een goede coach bent (denk nu niet aan zo’n schreeuwer als Ramsey, haha). Met zijn opgebouwde kennis en ervaring als atleet is hij in 2017 ook begonnen als online coach. Aangezien dit een flink succes is geworden, heeft hij het platform My Shape opgericht. Ben jij klaar om je doelen te behalen? dan staat Luc voor je klaar. Hij heeft namelijk nog een aantal online coaching plaatsen beschikbaar. Zijn enige voorwaarde is dat je niet alleen tijdelijk resultaat wilt boeken, maar voor altijd het sterkste uit jezelf wilt halen. Kortom, zoek je een veelzijdige coach met veel trainingservaring?

Start direct jouw abonnement

Wouter Bayens

Expert koken & voeding

Wouter Bayens is docent koken en versterkt het My Shape platform vanuit zijn vakgebied met handige tips voor in de keuken. Op zeer jonge leeftijd riep Wouter al dat hij kok wilde worden en die droom heeft hij nageleefd.

Iedereen kan binnen een half uur een gezonde maaltijd op tafel zetten, daar hoef je geenkok voor te zijn. “Lekker en gezond koken is niet moeilijk, met de juiste kennis, creativiteit en planning lukt dat iedereen!”.

Tanja Oomen

Sport diëtiste & personal trainer

Tanja is kwaliteitsgeregistreerd (sport)diëtist en personal trainer. Ze gelooft dat je met de juiste
kennis en handvatten jouw gezondheid enorm kunt verbeteren. Voeding is in haar opinie gewoon
voeding – niet goed of slecht en geen stressverlichter of vulling wanneer je je verveelt. Ze gelooft niet
in restricties en strenge diëten, maar in duurzaam resultaat en een gezond leefstijlpatroon dat bij jou
past.

Een sport diëtist, online coach en personal trainer

In haar vrije tijd loopt ze hard of is ze te vinden in het krachthonk, aan het koken of met de hond aan
het wandelen. Ze werkt met veel plezier als zelfstandig (sport)diëtist in haar eigen praktijk en als
personal trainer, coach en groepslesdocent bij een PT studio in Delft. Ze vindt het geweldig om
mensen te coachen richting hun einddoel. Mooie en duurzame resultaten kosten tijd, toewijding en
hard werken, Tanja begeleidt je bij My Shape graag online of in real life in haar praktijk in Delft.

Profiteer nu tot 7 juli van onze actie

Onze experts aan het werk

Laat je inspireren door onze experts… Leer direct hoe je de kooktechnieken snel onder de knie kunt krijgen, en pas deze gelijk toe op een van de heerlijke recepten. Bekijk onze fitness techniek video’s, of lees de laatste artikelen over de feiten & fabels op het gebied voeding & training. My Shape is het nieuwste en meest volledige platform om in jouw beste shape ooit te komen.

Online coaching op maat

Probeer My Shape nu 14 dagen voor slechts 1 cent. Zodat je kunt kijken of My Shape bij jou past.

Jij als deelnemer gaat voor minimaal 4 maanden richten om je levensstijl te veranderen. Om het resultaat te garanderen en vast te houden, is een periode van 4 maanden aaneengesloten minimaal. Uit onderzoek is gebleken dat het gemiddeld 66 dagen duurt om een gewoonte aan te leren. Wanneer jij je aanmeldt bij My Shape ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Jouw online personal trainer, voedingsdeskundige, kookleraar en lifestyle coach in een. My Shape staat voor Discipline, persoonlijk, kwaliteit, passie en gedreven. Dit zijn de kernwaarden waar My Shape en ik als persoon Luc Visser voor sta. Ik coach jou op weg naar de reis van je doelen en biedt jou het steuntje in de rug wat jij nodig hebt. My Shape focust zich op een permanente levensverandering waar jij heel je leven van profiteert.

Je kan direct van start gaan. Het perfecte moment bestaat niet dus wacht niet langer en start vandaag nog.

Heb je een vraag voor onze trainers?

Wellicht is je vraag al beantwoord. Vind je antwoord in de FAQ. Mocht je hier geen antwoord vinden: Neem dan nu contact op