2 personen
1u, waarvan 1u actief
Ik heb veel eten waar ik van geniet, maar als ik een specifiek gerecht moet kiezen, is het dit recept. Dit gerecht heeft gewoon alles wat een goed gerecht moet hebben. Kimchi zijn gefermenteerde groente. De groente worden kort ingelegd in zout, om zo de slechte micro-organismen te doden. Kimchi heeft een friszure smaak en is daarnaast een beetje pittig. Het is een perfecte combinatie met de sappige bao en de knapperige hoisin kip. Ik ben benieuwd wat jij van dit recept vindt.
Voedingswaarden per bao: 262 kcal
Koolhydraten: 34 gram
Vetten: 7.4 gram
Eiwitten: 13.5 gram
Ontdek andere lekkere recepten
Ingredienten
- 4 bao’s
- 200 kippendij
- 1 theelepel sesamzaad
- 1 eetlepel hoisin
- kimchi (optioneel)
- koriander (optioneel)
- sriracha
Benodigdheden
- Rijstkoker of magnetron
- Snijplank
- Koekenpan

Bak de kippendij goudbruin


Scheur de kip in kleine stukjes en voeg de hoisin en sesamzaadjes toe. Bak de kip in de oven tot hij gaar is


Stoom de bao’s ondertussen in de rijstkoker of anders in de magnetron


Vul de bao met kip, kimchi, koriander en besprenkel hem met sriracha
