Probeer onze online coaching nu 14 dagen GRATIS
1 persoon
15 minuut waarvan 15 actief

Elke bekende chef heeft z’n eigen steak sandwich. Ik kan natuurlijk niet achterblijven, dus heb een waanzinnig lekkere steak sandwich ontworpen, die je absoluut niet wilt missen. Niemand wil lang in de keuken staan, omdat er vaak weinig tijd is. Daarom staat deze steak sandwich binnen 15 minuten op tafel.

Wil je meer kooktechnieken leren? kijk dan op de chef special pagina. Docent koken Wouter Bayens, leert jou de handigste trucjes in 3 minuten aan.

Voedingswaarden: 430 kcal
Koolhydraten: 59 gram
Vetten: 10,8 gram
Eiwitten: 35,5 gram

 

 

Bekijk hier onze Chef's Special

Ingrediënten

200 gram biefstuk paar blaadjes little gem; of kropsla paar plakjes augurk teentje fijngehakte knoflook 100 gram rode uienringen zout peper 2 plakjes van 15 gram 30 plus kaas 2 eetlepel barbecuesaus 10 gram roomboter halve lente-ui gesneden eventueel een paar blaadjes koriander pam bakspray
Benodigdheden
Snijplank Koksmes 1-2 koekenpannen

Verwarm de eerste koekenpan en bak de rode ui op middelhoog vuur aan. Zorg dat de uien goud bruin worden. Voeg na 5 minuten ongeveer de knoflook toe.


Droog de biefstukken tussen een keukenrol en breng ze op smaak met zout; (nog niet de peper dus)


Als je nog een koekenpan hebt, verwarm deze op hoog vuur en bak de biefstuk. Is het een dunne biefstuk? Bak de biefstuk dan om en om op hoog vuur. Is hij wat dikker? Draai het vuur tussendoor dan wat lager, zodat hij niet aanbrandt en langzamer gaart.


Voeg als laatste de boter toe, draai het vuur zacht en haal de biefstuk ongeveer na 1 minuut uit de pan.

Voor nog meer recepten, klik dan op deze link. Onze recepten zijn speciaal voor jou gemaakt, omdat ze niet alleen makkelijk zijn, maar ook erg lekker.

 

Ben je op zoek naar de sterkste persoonlijke coaching, dan wil ik je graag uitnodigen, dan stellen wij een persoonlijk plan voor jou op. Wil je meer leren? kijk dan op onze kennisbank. Dit zijn goede artikelen, omdat wij de moeilijkheidsgraad iets omhoog hebben gekrikt.


Snij het broodje open en voeg de barbecuesaus, sla augurk toe.

Snij na een paar minuten de biefstuk en verdeel ze over de broodjes.

Leg op de biefstuk de kaas, gekarameliseerde uit, lente-ui en eventueel koriander

Vindt je dit een lekker recept, kijk dan ook naar

Steak tartaar