2 personen
39 min waarvan 15 actief

De veganistische variant op mijn favoriete kip recept. Een smaakexplosie in de mond waar je erg blij van gaat worden. Verras je vrienden of familie en laat de chef kok in je naar boven komen.

Voedingswaarden per bao: 294 kcal

Koolhydraten: 38.6 gram

Vetten: 8.9 gram

Eiwitten: 15.7 gram

Ingredienten

  •      4 bao’s
  •       200 gram tempeh
  •      1 eetlepel hoisin
  •      kimchi (optioneel)
  •      koriander (optioneel)
  •      sriracha
Benodigdheden
  •      Rijstkoker of magnetron
  •      Snijplank
  •      koekenpan

Snijd de tempeh in reepjes.


Verwarm de koekenpan op middelhoog vuur, bak de tempeh goudbruin, zet het vuur laag en voeg de hoisin toe.


Stoom de broodjes in de rijstkokers of verwarm de kort in de magnetron.


Vul de bao’s met de tempeh, kimchi en koriander.

Privacy Preference Center