Probeer onze online coaching nu 14 dagen GRATIS
4 personen
30 min waarvan 30 actief
Speciaal voor jou heb ik een menu samengesteld, zodat je met kerst niet hoeft na te denken wat je hoeft te maken. Iedereen wil lekker eten met kerst, dus heb ik een verantwoord voorgerecht gemaakt waar jij je familie in de watten mee kunt leggen. Dit menu is hoeft je natuurlijk niet alleen met kerst te maken, heel het jaar door kan je de recepten gebruiken om iets leuks of tafel te toveren.
Voedingswaarden: 230 kcal per persoon
Koolhydraten: 3,8 gram
Vetten: 16,5 gram
Eiwitten: 26,3 gram
Ontdek andere lekkere recepten
Ingredienten
Ingrediënten voor 4 personen
- 2 theelepels garam masala
- 1 halve pompoen
- klein bosje salie
- olijfolie
- sushiazijn
- 2 zeebaarsfilet in 4 stukken gesneden
- klein handje hazelnoot
- 3 eidooiers
- 2 dl witte wijn
- zout
- peper
Benodigdheden
- Steelpan
- Koekenpan
- Snijplank
- Bakje voor de pompoen

Schil met de dunschiller mooie plakken van de pompoen en voeg wat salie plus een scheut sushiazijn toe.


Mix 2 scheuten olijfolie, 1 scheut sushiazijn en 1 kwart bos salie in de blender, tot het een egale massa is.

Hak de hazelnoten.


Breng de witte wijn aan de kook en voeg de eidooiers toe. Klop op laag vuur de hollandaise gaar en voeg de garam masala toe. Voeg vervolgens 1 eetlepel olijfolie toe en roer de hollandaise goed.


Zet de koekenpan op het vuur en bak de zeebaars krokant op de huid.
