Hieronder de meest gestelde vragen.

Hieronder een overzicht van de meest gestelde vragen. Zit jouw vraag hier niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over de abonnementen vind je op Abonnementen.

Als jij de mogelijkheid wilt hebben om zeven dagen per week contact met mij te hebben, en daarnaast een keer per week een webinar wilt krijgen is het premium pakket perfect. Denk jij dat je minder begeleiding nodig hebt is My Shape basic genoeg.

Het verschil zit hem vooral in de hoeveelheid content. Kijk hier voor de verschillende abonnementen.

Jouw online personal trainer, voedingsdeskundige, kookleraar en lifestyle coach in een. My Shape staat voor Discipline, persoonlijk, kwaliteit, passie en gedreven. Dit zijn de kernwaarden waar My Shape en ik als persoon Luc Visser voor sta. Ik coach jou op weg naar de reis van je doelen en biedt jou het steuntje in de rug wat jij nodig hebt. My Shape focust zich op een permanente levensverandering waar jij heel je leven van profiteert.

Jij als deelnemer gaat voor minimaal 66 dagen richten om je levensstijl te veranderen. Om het resultaat te garanderen en vast te houden, is een periode van 66 dagen aaneengesloten minimaal. Uit onderzoek is gebleken dat het gemiddeld 66 dagen duurt om een gewoonte aan te leren. Wanneer jij je aanmeld bij My Shape ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Samen aan hetzelfde plan starten is geen optie omdat iedereen verschillend is. Maar wil jij graag samen met een vriend starten op dezelfde datum kan dat natuurlijk wel. Zo kan je elkaar extra ondersteunen.

Start je gratis proefweek en krijg voor een week exclusief toegang tot alle content. Een persoonlijk trainingsschema en voedingsplan zitten hier nog niet bij. Aan het eind van de week kan je beslissen of My Shape bij jou past.

Je kan starten wanneer jou dat het beste uitkomt.

My shape is met alle sporten te combineren. Je hebt de mogelijkheid om elke zes weken een nieuw schema te krijgen, maar volg jij liever je eigen schema is dit geen probleem. We moeten samen goed gaan kijken of dit aansluit bij jouw sportieve doelen.

Als jij helemaal niet kan trainen vinden wij dat vervelend en willen wij jou graag een oplossing bieden. Als jij een verklaring van de fysio of dokter hebt met de reden waarom jij niet kan trainen, bieden wij jou de mogelijkheid om je abonnement voor maximaal 6 maanden te pauzeren.

Ja dat kan zeker… Ik geef vier training locaties waar je uit kan kiezen: In de sportschool, buiten of thuis.

Je kunt niet starten met My Shape omdat wij jou niet de juiste begeleiding kunnen bieden. Ons advies is om je huidige behandeling voort te zetten bij de specialist.

Als jij denkt dat je volledig herstelt bent en klaar om stappen te maken kan dat zeker. Je bent wel verantwoordelijk voor je eigen acties en keuzes die je maakt. Als jij de neiging hebt om terug te vallen in de eetstoornis kunnen wij je niet de juiste begeleiding bieden. Wij zouden graag in samenwerking met je diëtisten naar een passende oplossing willen zoeken.

Nog vragen?

Staat je vraag er niet tussen: Neem dan nu contact op